Banner
Banner
DRUŽABNI

Po Mestni modni reviji Galerija Simulaker

Lep, skoraj poletni večer z obilo pozitivne energije in čarobnosti ambienta so zaznamovali imeniten modni dogodek v Novem mestu. Ulice starega mestnega jedra so po dolgem času oživele in dale vtis, kot da se sprehajamo po kakšni svetovni modni prestolnici. Mode željni Novomeščani, predvsem pa Novomeščanke, so v pričakovanju na Mestno modno revijo postregle z všečnimi modnimi kombinacijami. Idejna vodja projekta in soorganizatorka, Ana Jelinič, soorganizatorka in producentka, Maja Judež iz MJ AGENCIJE, ter medijski partner, Inbook.si z Ines Dragišič na čelu, pa so poskrbele, da je vse potekalo nemoteno.

Vrata Galerije Simulaker so se odprla malo čez pol osmo zvečer, v zaodrju pa so bile manekenke agencije 4 YOU že pripravjene na pričetek modne revije. Prva je predstavila svojo kolekcijo za jesen/zimo Anja Medle. Bili smo priča pravi modni poslastici, saj nam je Anja postregla z razkošnimi belimi plašči in jaknami, ki so spominjali na zlato dobo starega Hollywooda. Tako kot v 60-ih letih prejšnjega stoletja, ko je bil nakit nepogrešljiv, je tudi Anja popestrila svoje kreacije z dodatki iz Urarstva Budna.

Kreacija Anje Medle, nakit Urarstvo Budna

Anja Medel, nakit Urarstvo Budna

Kot druga se je s svojo kolekcijo Real People predstavila Ljubljančanka, Aleksandra Brlan. Na prvi pogled minimalistični kroji, ki z raznovrstnimi materiali ter z številnimi vzorci pričarajo bogato celostno podobo moderne nomadke, ki uživa v udobju, a hkrati s svojo pojavo ne ostane neopazna. Kot glavni in tudi edini modni dodatek si Aleksandrina nomadka nadene sončna očala iz Očesnega centra Preskar.

Aleksandra Brlan, sončna Očala- Očesni center Preskar

Aleksandra Brlan, sončna očala – Očesni center Preskar

Zadnja, a hkrati najbolj pričakovana, se je predstavila ljubljenka Novomeškega modnega občinstva, Ana Jelinič. Kolekcijo Fishion popestri z asimetričnimi kroji, s tilom in s humornim napisom “huda riba” ter tako majice, obleke in krila predstavi v čisto novi luči. Kolekcije vseh treh oblikovalk bodo na voljo v Studiu Ana, kjer vas ponudba slednjih zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Ana Jelinič

Ana Jelinič

Ana Jelinič

Po modni reviji se je druženje nadaljevalo na vrtu Hostla Situle. Za prijetno vzdušje je poskrbelo Gostišče Loka s prigrizki in Vina Zajc s premierno predstavitvijo svojega roseja. 

Vrt Hostla Situle

Božidar Zajc – Vina Zajc

Prigrizki iz Gostišča Loka

Podrobnosti Mestne modne reviji sledijo kmalu…

 

Foto: Tomaž Kos

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Banner