Banner
Banner
DOM IN DIZAJN

“Perfect Care” za vaša oblačila iz Electroluxa Novi pralni in sušilni stroji

Sanjate o pralnem stroju, ki neguje vaša oblačila, kot bi prali sami ročno, ali pa o sušilnem, ki posuši perilo kot svež poletni veter? Electrolux je tukaj z rešitvijo. Linija pralnih in sušilnih strojev PerfectCare predstavlja popolno mešanico nežnosti in najvišje kakovosti za ohranjanje vaših tkanin. Vaša priljubljena oblačila so z novimi Electroluxovimi pralnimi in sušilnimi stroji PerfectCare v varnih rokah. Najbolj občutljive tkanine, barve, vlakna in teksture so negovane od prvega pranja in sušenja naprej z moderno tehnologijo in neprimerljivo kakovostjo.

Odličen primer kakovosti in najboljša izbira za vaše perilo je novi pralni stroji PerfectCare s sistemom UltraCare, ki poskrbi, da sta pralno sredstvo in mehčalec popolnoma aktivirana v vodi, preden dosežeta perilo. Hitro, a tudi nežno za popolnoma očiščena oblačila, kot si želite. Pri pranju s pralnim strojem PerfectCare ne boste skrbeli le za svoja oblačila, ampak tudi za okolje. S sistemom SensiCare se dolžina programa prilagaja količini perila, tako stroj porabi manj vode in energije ter prepreči prepranost oblačil. S ColourCare bodo vaša barvna oblačila vedno živahna. Čista, mehkejša voda in nižje temperature preprečujejo bledenje barv. Ima edinstveni filter z izmenjavo ionov, ki odstranjuje agresivne minerale in nečistočo iz vode, tako je detergent pripravljen na učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Sistem SteamCare pa je vedno pripravljen, da zgladi gube. Vaše srajce bodo imele tretjino manj gub. Vsako pranje se konča z nežno paro, ki odstrani gube in tako doseže enakomeren zaključek.

Po vsakem pranju je potrebno vaša oblačila še kakovostno posušiti. Novi, inovativni sušilni stroji PerfectCare so zasnovani s sistemom GentleCare, da oblačila dalj časa ostanejo na otip kot nova. S sušenjem perila pri skoraj polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih oblačila niso nikoli izpostavljena nepotrebni toploti. Sušilni stroji PerfectCare se ponašajo tudi z vodilno tehnologijo na trgu, ki poskrbi, da so oblika, otip in izgled vašega sloga čudovito vzdrževani – CycloneCare omogoča, da so oblačila povsem negovana ter enakomerno in nežno posušena z vseh strani z edinstvenim spiralnim zračnim pretokom.

 

Izberite kakovost, varnost in moderne stroje linije PerfectCare.

 

 

 

Foto: PR Electrolux

 Podrobnosti najdete na www.electrolux.si.

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Banner