Banner
Banner
MAMIN SVET

Nova kolekcija Mia & Mika copatkov Ali je na voljo tudi številka 39? <3

Mia & mika copatki počasi, a vztrajno prodirajo na slovenski in tuji trg. Lahkih nog na okrog jih sprehajajo tudi otroci na Japonskem, na kar je njihova oblikovalka Jelena še posebaj ponosna. Njen interviju o nastanku mia & mika copatkov si lahko preberete TUKAJ.

@__klun__

V mesecu februarju je izšla  njihova nova kolekcija pomlad/poletje. Gre za ponudbo treh novih in treh klasičnih modelov, po katerih so najbolj prepoznavni.

Kolekciji počasi dodajajo nove modele, tako so 1.3.2017 izdali LA LA mokasinčke, ki so nastali v sodelovanju z Nino Držaj. Mamo treh otrok, avtorico bloga Z ljubeznijo, Mama, Nosečkinega in Dojenčkovega dnevnika, ter od sedaj tudi avttorico spominskih kartic za nosečke in dojenčke.

Ideja o sodelovanju je nastala spontano, ob kavi. Nina je bila namreč ena prvih kupcev mia & mika copatkov in sedaj je postala del njihove zgodbe. Nove LA LA copatke je opisala kot, neverjetno stajliš, umirjene in nevpadljive barvne kombinacije, zelo udobne in mehke, ravno prav razigranega videza. Primerni za doma, v voziček in za povsod drugod. 🙂

Mia & mika copatki so najrejeni iz najboljšega cerificiranega naravno strojenega usnja, ki ni bilo obdelano s kromom in je zato primerno tudi za alergike. Copatki otrok ne tiščijo zaradi posebaj raztegljive elastike v robu in ustrezajo tudi otrokom z visokim nartom ali širšo nogico, ki jim starši težko najdejo primerne copatke. Prav tako je njihova odlika, da otroku omogočajo gibanje po principu “bose noge” kar je za majhna stopala nekaj najboljšega. Usnje diha, tako se otrokom nogice ne potijo, oblikovani so tako, da otrok ne motijo pri igri na tleh, s svojimi resicami pa so tudi motorično zanimivi. Vsak par je ročno narejen v Sloveniji, z veliko ljubezni in natančnosti. 

Celtno kolekcija, ki jo bodo sproti dopolnjevali z novostmi, lahko najdete na www.miaandmika.com.  Sledite jim lahko tudi na facebooku in instagramu.

 

Foto: Instagram

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Banner