Banner
Banner
MODA

Natečaj modnega oblikovanja »Predstavi se na Mestni modni reviji«

Studio ANA in Zavod OBLIKA vabita vse modne oblikovalce, bodoče modne oblikovalce in ostale, ki ustvarjate oblačila ali modne dodatke, da se prijavite na natečaj. S svojimi izdelki prepričajte strokovno žirijo in se tako predstavite na 3. Mestni modni reviji, ki bo 17. maja v Galeriji Dolenjskega muzeja v Novem mestu.

Namen natečaja je dati priložnost vsem, ki radi ustvarjate, da svoje ideje in izdelke predate oceni izkušene strokovne žirije. Trem najboljšim pa bo komisija omogočila sodelovanje na modni reviji in predstavitev izdelkov. Izbrani ustvarjalci bodo imeli tudi možnost prodaje svojih izdelkov v Studiu ANA v Novem mestu.

Tri članska komisija pod vodstvom priznane slovenske modne oblikovalke mag. Ane Jelinič bo odločitev o zmagovalcih sprejala do 7. maja in zmagovalce o tem obvestila.

Pogoji natečaja:

  • Na natečaju lahko sodelujejo vsak, ki je avtor kolekcije ali izdelkov, prijavljenih na natečaj.
  • Svoja dela avtorji predstavijo v obliki skic ali fotografij izdelkov, obvezno pa morajo priložiti tudi opise izdelkov.
  • Avtorji zadržijo vse moralne in avtorske pravice za predložena dela.
  • Vsa prispela dela bo komisija ocenjevala neodvisno in na podlagi strokovne podlage ter bo upoštevala izključno kreativnost, inovativnost in kakovost prijavljenih del.
  • Dela, ki ne bodo izpolnjevala natečajnih pogojev, ne bodo obravnavana. Vse odločitve komisije so dokončne in nepreklicne.
  • Vsi prijavitelji morajo k prijavi navesti svoje kontaktne informacije.

 

Način in rok prijave:

Na natečaj se lahko prijavite na zavod.oblika@gmail.com najkasneje do vključno 1. maja 2018.

 

Dodatne informacije na tel. št. 040 453 886 (Ana Jelinič) ali na naslovu Studio ANA, Glavni trg 31, 8000 Novo mesto.

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Banner