Banner
Banner
LEPOTA

Koktejl za ustnice Poletna novost iz Lancôma

Trenutni trend na lepotnem trgu je maksimalna inovativnost pri lansiranju novih izdelkov. Ti morajo biti zapeljivi na pogled, funkcionalni z dodano vrednostjo. Imeti morajo torej tako negovalen in hranljiv kot tudi lepotilni učinek, biti morajo uporabniku in okolju prijazni, njihova uporaba pa mora biti posebno doživetje. To so nam v začetku leta ponudili pri lepotni hiši Lancôme s svojo pomladno/poletno uspešnico Juicy Shakers. Izdelek je bil oklican za lepotno novost leta 2016,  v trenutku pa je obnorel tudi vse lepotne navdušenke.

Lancome-Juicy-Shaker-Visual

Gre za prvo pigmentirano olje za ustnice z dvofazno tehnologijo, v katerem združujejo vse, kar si naše ustnice želijo v vročih poletnih dneh. Z mešanico petih hranljivih olj poskrbijo, da so naše ustnice navlažene in nam zagotavljajo mladosten in ne-lepljiv sijaj ustnic, obarvajo jih v nežne, sočne barve za igrive poletne dni, za piko na i pa nam popestrijo izkušnjo s svežim sladko-sadnim vonjem, ki je za vsak odtenek drugačen.

Poleg negovalnih sestavin prepriča tudi prav poseben in zabaven način uporabe in pakiranja.  Embalaža je oblikovana v obliki mini cocktail mešalnika, v katerem se nahajata olje in pigment, ki ju združimo s tresenjem. Aplikator je nebeško mehka gobica v obliki stožca, ki objame naše ustnice in vpije pravšnjo količino produkta in zagotovi idealni nanos pigmenta tudi brez uporabe ogledala. Idealno za osvežitev videza kjerkoli, kadarkoli. 

Od izdelka sicer ne pričakujte intenzivnih barv, saj je barvna paleta precej prosojna. Ugotavljamo tudi, da razlik med odtenki ni prav velikih, zato se investicija v celotno paleto ne izplača. Seveda pa svoj Juicy Shaker lahko uporabljate v kombinaciji z rdečilom za ustnice in mu tako poleg sijaja, dodate še intenzivnejšo barvo.

 

Avtor: Daša

Fotografije: ChicProfile

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Banner