Banner
Banner
LEPOTA

Rezultat šminkerskega giveawaya Večerni look!

V sodelovanju z Majo Judež, je na naši Facebook strani za dan žena potekal šminkerski giveaway. Nagrajenka Barbi Košir je bila izbrana naključno, a se je izkazalo, da je prava MODELKA!! Izbrala si ji večerni look, saj se je po ličenju udeležila večerne gala zabave. Kaj je Maja povedala o nastalem makeupu in kaj svetuje, če ga želite ustvariti same, si preberite v spodnji objavi.


MAJA: “Vedela sem, da moram ustvariti kar se da obstojen makeup, ki pa je lahko popolnoma svečan, z vsem kar sodi zraven. Torej, takoj sem pozabila na nevtralne barve, saj večerni makeup zahteva kanček drznosti: eyeliner, rdeče ustnice, retro pričesko, svetlejšo polt, veliko maskare ipd. Želela sem ustvariti dramatičnost, prefinjenost in eleganco.”

“Na lepi, porcelanasti podlagi ni težko ustvarjati. Obrvi sem oblikovala in senčila navzgor, saj tako odpremo pogled. Za oči sem izbrala svetlo senčilo za veko in temnejše za obrobo, ter vse skupaj dobro zabrisala. Eyeliner sem nanesla po celotni dolžini veke in ga na nagrajenkino željo potegnila precej proti zunanjemu robu očesa. Z maskaro sva pretiravali in nanesli vsaj tri sloje, ter tako naredili trepalnice temne, goste in dolge.”

“Barbi je želela biti drugačna in prav je tako. Na ustnicah rada nosi temnejše ali živo rdeče odtenke, zato sva tudi tokratnemu večernemu looku dodali temno rdečilo za ustnice v barvi mesa, ki pristoji vsem in lepo dopolni celoten makeup.˝


Mi smo nad rezultatom navdušeni! Kaj pa vi?

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Banner