Banner
Banner
DRUŽABNI

Dobrote iz Gostišča Loka ter premierna predstavitev Zajčevega roseja – Mestna modna revija Po Mestni modni reviji na vrt Hostla Situla

Po Mestni modni reviji se bomo spehodili čez cesto, do čarobnega vrta Hostla Situla. Za razvajanje brbončič bo poskrbelo Gostišče Loka s prigrizki in vina Zajc s pijačo.

Camille Styles

Slednji nas bodo počastili s premierno predstavitvijo vina rose, o katerem Božidar Zajc, ki z bratom Markom Zajcem uspešno nadaljuje družinsko tradicijo, pove: “Gre za igro nasprotij med starim in mladim, belim in rdečim, ki smo jo skušali združiti v svežini sorte najstarejše trte na svetu. Če ji dovoliš, žametna črnina ponuja izrazito pitnost, navkljub nekaj gramom nepovretega grozdnega sladkorja. Rosé se ob vonju po vrtnicah in sladkem jagodičevju rad predstavi samostojno, še raje pa v družbi sadnih in ne presladkih jedi.” Če sodimo po cvičku iz kleti Zajc, rose zagotovo ne bo razočaral.

Poleg vseh delicij, ki čakajo obiskovalce Mestne modne revije, smo z našimi partnerji – PlastoformLekarna Novakkozmetika Alchemy NaturalsMestna občina Novo mestoAgencija 4 YOUGalerija SimulakerLokal PatriotZavod Novo mesto, Market Maja, Glamur frizerski studioCvetličarna BrincVina ZajcHostel SitulaGostišče LokaUrarstvo BudnaOčesni center Preskar  poskrbeli tudi za majhne pozornosti, pripravljene v darilnih vrečkah. Mi že komaj čakamo!

 

Foto: Lorna Spanie via Instagram

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Banner