Košarica

Banner
MAMA

Moči združilo 42 slovenskih mama blogerk DEŽ BO! :)

jk_style.si

Blogerstvo ni več nekaj, kar najdemo samo v tujini. V poplavi blogov o modi in kuhanju so v zadnjem času zavzeli svoje mesto mama blogi. Blogi, ki jih pišejo mame, imajo širok nabor tem – od vzgoje, receptov, ustvarjanj, razmišljanj, otroške opreme in potovanj, do rekreacije, partnerstva, družinskih odnosov in mode.

Vse pogosteje blogi mamic prerastejo iz hobija v čisto resno službo in usklajevanje vseh obveznosti zahteva podporo. To podporo so se odločile poiskati med sebi enakimi – mami blogerke so združile moči in se podale novim, skupnim projektom naproti.

V nadaljevanju si preberite kaj za vas pripravljajo super-mame in kaj so povedale o prvem srečanju.

“Namesto da bi med seboj tekmovale, smo izkoristile svojo žensko moč, veliko srce in smisel za organizacijo. V dobrem mesecu smo postavile stran na Facebooku in Instagramu ter organizirale prav posebno srečanje.

Prvi skupni dogodek se je 22. aprila odvijal na obrobju Ljubljane, na že dobro poznanem prostoru za piknike, imenovanem Piknik pri Kozolcu. Nič kaj spomladanske temperature niso ovirale našega navdušenja nad dejstvom, da smo se končno srečale tudi v živo. Kar 42 mama blogerk je kovalo načrte za prihodnost, se spoznavalo in iskalo nove možnosti povezovanj. Dve uri sta v dobri družbi minili prehitro in na vrsti je bil odločilen trenutek, ki smo ga kot glavni razlog našega dogodka vse nestrpno pričakovale. Svoje občutke ob uspešnem prvem srečanju je pobudnica za nastanek skupine napisala na povezavi: http://www.mamiblogerke.si/projekti/42-mami-blogerk-na-kupu-in-samo-3-ure-casa/

Točno ob dvanajstih je na svetovnem spletu postala aktivna stran mamiblogerke.si – stran, kjer je bralcem na voljo tedenski izbor najboljših zapisov slovenskih mami blogerk. Objave, napisane z vso ljubeznijo, ki jo mame premoremo, nas popeljejo do smeha, solz in rešitev. Marsikatere materinske težave so zdaj zbrane na enem mestu. Mestu, kjer bo vsak bralec našel nekaj zase. Čeprav smo prvotno načrtovale, da bomo po objavi spletne strani samo nazdravile in se počasi odpravile vsaka proti svojemu domu in družinam, nas je toliko pozitivne energije, kot jo premorejo mamice, ki jih zraven ljubezni do otrok veže tudi ljubezen do pisanja, zadržalo skupaj še dolgo v popoldne. Polne vtisov, novih poznanstev in energije že dnevno ustvarjamo nove zapise in posodabljamo našega skupnega »otroka« – mamiblogerke.si.

Seveda smo tudi na uredništvu InBooka.si malo pobrskali po objavah Mamiblogerk. Nina, ki ustvarja blog Touche, nas je s to objavo nasmejala do solz. Torej, drage naše super-mamice… SREČNO, ČETUDI BO KDAJ POSRANO! 🙂

Foto: NLP Studio

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Banner